meetingsguide logo

cover

Informatie over het MEETINGS-platform

Met MEETINGS informeren we over alle zakelijke aspecten van grote en kleine bijeenkomsten. De informatie geeft achtergronden en keuzevariabelen die de lezer ondersteunen om beslissingen te nemen rond de organisatie van effectieve zakelijke bijeenkomsten (formeel en informeel) in elke denkbare vorm. Het platform bestaat uit vier onderdelen: printonlinelive events en ranking.

Print

Sinds 1987 verschijnt het vaktijdschrift MEETINGS (eerder bekend als Meeting Management en Business in Meetings). Dit tijdschrift verschijnt met een maandelijke oplage van 7.200 (controlled circulation) en is hiermee het grootste vaktijdschrift in de branche. Sinds 2009 geven wij ook het vaktijdschrift EVENTS & Showbizz uit waar publieksmanifestaties en (corporate) evenementen centraal staan. Tevens is er het jaarboek, de MEETINGS Locatie TOP-500. Ook is er de Expotec Guide, een jaarlijkse uitgave over trens en ontwikkelingen in de markt van grote congressen en beurzen. Inmiddels bieden wij u een eigentijds mediapakket met mogelijkheden in zowel print en online media, maar ook in de sfeer van live en direct marketing. Via het menu mediapakket kunt u zien welke producten wij aanbieden. 

Online

Online zijn er de MeetingsGuide (vergelijkingstool van meeting-, trainings-, event- en congreslocaties), de EventsGuide (overzicht van aanbevolen suppliers voor evenementen en festivals), en is er de ExpotecGuide (overzicht toeleveranciers en dienstverleners voor beurzen en grote congressen). Al deze locaties worden zowel in de vakbladen als online gepromoot.

Live events

Jaarlijks organiseert BMG het Meetings Business Event, een treffen voor MICE-professionals ergens centraal in Nederland waar de MEETINGS Awards worden uitgereikt en diverse sprekers uit bijpraten over trends en ontwikkelingen in de markt van MICE. Op kleinschaliger niveau is er ook De Tafel Van... waar met locaties en congresbureau's uit bepaalde regio's gesproken wordt over de kansen en mogelijkheden van die regio voor de markt van MICE. Van deze tafels worden interessante publicaties gemaakt in MEETINGS.

Ranking

Daarnaast organiseert BMG jaarlijks de MEETINGS Awards, sinds 2006. Dit zijn jaarlijkse prijzen voor de beste locaties voor zakelijke bijeenkomsten. Jaarlijks wordt op basis van de uitgebrachte stemmen vastgesteld wie de eerste, tweede en derde prijzen binnenhalen in zeven categorieën: Beste Congreslocatie, Beste Congrestheater, Beste Evenementenlocatie, Beste Meetingssupplier, Beste Teamattractie, Beste Trainingslocatie en Beste Vergaderlocatie van het Jaar.

 

Meer informatie over het MEETINGS Platform: 

Voor een media-advies op maat kunt u contact opnemen met onze afdeling media sales! Wij hanteren een regionale benadering.