Er kan weer gestemd worden op de MEETINGS AWARDS !

De MEETINGS® Awards zijn publieksprijzen voor de beste MICE-locaties en -bedrijven. Het zijn de prijzen voor de beste meeting- en eventlocaties, de beste suppliers en de beste aanbieders van teambuildingactiviteiten en worden in 2020 in vier categorieën uitgereikt tijdens het jaarlijke MEETINGS BUSINESS EVENT. De organisatie is in handen van het eerste (sinds 1987) en grootste vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten: MEETINGS.

Congreslocatie van het jaar_AWARD

Stempagina

Beste Congreslocatie

van het Jaar 2019

EvenementenLocatie van het jaar_AWARD

Stempagina

Beste Evenementenlocatie

van het Jaar 2019

Trainingslocatie van het jaar_AWARD

Stempagina

Beste Trainingslocatie

van het Jaar 2019

Vergaderlocatie van het jaar_AWARD

Stempagina

Beste Vergaderlocatie

van het Jaar 2019


Recente winnaars

Gouden Winnaars van de laatste editie (2018).

Uitgereikt tijdens het Meetings Business Event op 21 januari 2019 op de Heerlijkheid Mariënwaerdt door Hans Kazàn:

Nederland:

Beste Congreslocatie Fokker Terminal

Beste Evenementenlocatie Rebelle Maastricht

Beste Trainingslocatie Auberge de Smockelaer

Beste Vergaderlocatie Pullman Eindhoven Cocagne

België:

Beste Congreslocatie CenterPars De Vossemeren

Beste Evenementenlocatie Brussels Special Venues

Beste Vergaderlocatie De Winkelhaak | House of C

Bekijk hier een lijst van alle winnaars sinds 2005!


Informatie MEETINGS Awards 2019

Hoe kunt u stemmen en welke categorieën zijn er?

Er kan in vier categorieën gestemd via onderstaande stemsites. In 2019 kan er tussen 1 oktober en 31 december gestemd worden. Bij het uitbrengen van uw stemmen worden er enkele achtergrondvragen gesteld. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Iedereen kan een stem uitbrengen in elke categorie.

Notaris mr. Van Eldik uit Malden controleert de stemmen om de winnaars van deze prestigieuze MICE-prijzen te verifiëren. Bij de verkiezing geldt dat het een publieksprijs is

Let op: de stemmen die uitgebracht worden van 1 oktober tot en met 15 november tellen mee voor de regionale prijzen. Alle stemmen die uitgebracht zijn van 1 oktober tot en met 31 december tellen mee voor de nationale eindranking.

In 2019 vindt de dertiende editie van deze awards plaats! Op de diverste stemsites in de vier categorieën vindt u een lijst van alle deelnemende bedrijven en locaties.

U kunt tusssen 1 oktober en 31 december 2019 uw stem uitbrengen.

In januari 2020 zullen de prijzen worden uitgereikt tijdens het Meetings Business Event, onder leiding van dagvoorzitter Hans Kazàn.

Informatie voor bedrijven en locaties die willen deelnemen

De redactie van MEETINGS bepaalt jaarlijks welke bedrijven en locaties voorgedragen worden voor een nominatie. Tevens kunt u uw bedrijf of locatie ook zelf aanmelden voor deelname. Aan deelname zijn kosten verbonden. Neem hierover contact op met Mahlee Plekker (hoofdredacteur van MEETINGS) via 024-7600668 of mahlee@brinkmanmediagroup.nl.

Partners MEETINGS® Awards

Organisatie:Brinkman Media GroupMEETINGSLocatie/hostpartner Meetings Business Event 2019:Landgoed ISVWControle stemmen:Van Eldik & Van Eldik NotarissenDagvoorzitterschap MBE:Hans KazànMet medewerking van (MBE 2019):Goodday HospitalityAaaaha! Bureau voor Live CommunicatieVoor alle vragen over de Meetings Awards kunt u terecht bij Ralph Tijssen (024-7600660).Algemene VoorwaardenDownload hier de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op de MEETINGS® Awards (pdf). Hier vindt u ook alle details van de stemprocedure terug evenals ons privacy statement. Deze voorwaarden zijn in augustus 2018 geactualiseerd.Algemene Voorwaarden MEETINGS® Awards


Partners MEETINGS® Awards

Organisatie

Brinkman Media Group

MEETINGS

Locatie/hostpartner Meetings Business Event 2019

Landgoed ISVW

Controle stemmen

:Van Eldik & Van Eldik Notarissen

Dagvoorzitterschap MBE

Hans Kazàn

Met medewerking van (MBE 2019)

Goodday Hospitality

Aaaaha! Bureau voor Live Communicatie

Voor alle vragen over de Meetings Awards kunt u terecht bij Ralph Tijssen (024-7600660).Algemene Voorwaarden

Download hier de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op de MEETINGS® Awards (pdf). Hier vindt u ook alle details van de stemprocedure terug evenals ons privacy statement. Deze voorwaarden zijn in augustus 2018 geactualiseerd.A

Algemene Voorwaarden MEETINGS® Awards


Algemene voorwaarden en contact

Voor alle vragen over de Meetings Awards kunt u terecht bij Ralph Tijssen (024-7600660).

Algemene Voorwaarden

Download hier de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op de MEETINGS® Awards (pdf). Hier vindt u ook alle details van de stemprocedure terug evenals ons privacy statement. Deze voorwaarden zijn in augustus 2018 geactualiseerd:

Algemene Voorwaarden MEETINGS® Awards

Scroll naar top