Inkijk exemplaar

Top-500 Cover

Abonnement

Wilt u meer informatie over de TOP of dit jaarboek bestellen? De MEETINGS Locatie TOP-500 verschijnt jaarlijks. Een los exemplaar kost € 25,00 exclusief BTW. Neem hiervoor contact op met Ralph Tijssen: 024-7600660.


Frequentie

Verschijnt 1x per jaar


Lezersdoelgroep

Organisatoren van vergaderingen, trainingen, congressen en evenementen bij de grotere bedrijven van Nederland, pco's en pmo's, overheden, medische afdelingen, educatieve instellingen, congresbureau's en evenementenbureau's.


Adverteren

MEETINGS Locatie TOP-500

De MEETINGS Locatie TOP 500 is samengesteld door de redactie van MEETINGS; het eerste en grootste vaktijdschrift voor de MICE-sector. Jaarlijks wordt gekeken, op basis van een aantal criteria, welke locaties in dit boek komen te staan. Een groot aantal locaties is verrijkt met foto's - die zeggen immers meer dan duizend woorden. De redactie van MEETINGS vindt het belangrijk dat te zien is dat er zowel vergaderlocaties, trainingslocaties, evenementenlocaties en congreslocaties vertegenwoordigd zijn in de top. Verder geloven we ook in de kracht van alle regio's. We merken dat locaties in minder dichtbevolkte provincies ondervertegenwoordigd zijn. De redactie neemt deze ook mee in de selectie.

Compleet & onafhankelijk

Het boek is niet gebaseerd op de adverteerders van MEETINGS, maar een onafhankelijk en compleet samengestelde lijst van de belangrijkste locaties voor zakelijke bijeenkomsten.

Let op: de getoonde mediakaart is bedoeld voor locaties die door ons redactieteam geselecteerd zijn als een van de 500 beste locaties van Nederland. Voor meer informatie over dit selectieproces kunt u terecht bij Linda Reijs van het redactieteam.


CONTACTGEGEVENS

BMG Business B.V.

Bezoekadres

Kerkenbos 10-15E

6546 BB Nijmegen

Postadres

Gelijk aan bezoekadres

Telefoon

+31 (0)24 760 06 60

E-Mail

info@brinkmanmediagroup.nl

MEETINGS

MEETINGS

MeetingsGuide

Meetings Locatie Top-500

International Conferences

Meetings Business Event

Meetings® Awards

Expotec

ExpotecGuide

EVENTS & SHOWBIZZ

MEETINGS

Events & Showbizz

Events Awards

EventsGuide

TRAVEL

TRAVEL - Business & Incentives

TravelGuide

MEETINGS AWARDS

Congres

Congrestheater

Evenementen

Teamactiviteiten

Supplier

Training

Vergader

Events Awards

Eventsbedrijven

Eventssuppliers

RANKING

Meetingssterren

BMG-Logo

©2020, Brinkman Media Group


Lid / Partner van:

icca
MPI
site
Scroll naar top