Inkijk exemplaar


Abonnement

Wilt u er zeker van zijn dat Meetings u maandelijks bereikt? Neemt u dan een jaarabonnement (€90,- excl. BTW) op het magazine via:  http://brinkmanmediagroup.nl/#abonneren


Frequentie

Verschijnt maandelijks


Lezersdoelgroep

Organisatoren van vergaderingen, trainingen, congressen en evenementen bij de grotere bedrijven van Nederland, pco's en pmo's, overheden, medische afdelingen, educatieve instellingen, congresbureau's en evenementenbureau's.


Adverteren

MEETINGS

Met MEETINGS informeren we al 30 jaar onze lezers over alle zakelijke aspecten van grote en kleine bijeenkomsten. Van congressen en vergaderingen tot trainingen en zakelijke diners; van beurzen en business events tot incentives en zakelijke reizen. Ondersteund door de facetten van zakelijke presentaties en presentatiesystemen en aandacht voor aanbevolen locaties. De informatie geeft achtergronden en keuzevariabelen die de lezer ondersteunen om beslissingen te nemen rond de organisatie van effectieve zakelijke bijeenkomsten in elke denkbare vorm. Aan de redactionele formule zijn in 2013 enkele titels toegevoegd, die al jaren als gespecialiseerde magazines verschenen en nu zijn opgenomen in MEETINGS. Wij bedienen hierdoor de lezersmarkt met een breed en gespecialiseerd magazine. MEETINGS gaat niet alleen over locaties, maar is een blad over de totaalorganisatie van een vergadering, evenement of congres! MEETINGS is het eerste (en originele!) MICE-vakmagazine met een maandelijkse oplage van 7.200 exemplaren. Hiermee zijn wij marktleider als MICE-vaktijdschrift.

Vraag hier gratis en vrijblijvend een proefexemplaar aan.

Crossmediaal platform

Inmiddels is MEETINGS uitgegroeid met een crossmediaal platform waar de online locatie vergelijkingstool MeetingsGuide.nl, in print het jaarboek de MEETINGS Locatie TOP-500, en de MEETINGS Awards (verkiezingen voor de beste locaties en toeleveranciers) aan toegevoegd zijn. En we organiseren het Meetings Business Event en -in kleiner verband- "De Tafel Van...". 

Vijf redenen waarom adverteerders onze Meetingslezers willen bereiken:

MEETINGS bereikt in een oplage van 7200 stuks meer eindbeslissers in verschillende MICE-sectoren dan elk ander vakblad in de branche.

MEETINGS bestaat meer dan 25 jaar en is het oudste vaktijdschrift in de markt. Gedurende deze jaren bouwen wij aan een gedegen circulatiebestand zodat u alle professionals en beslissers bereikt.

MEETINGS verschijnt maandelijks en kent daarmee de hoogste verschijningsfrequentie voor een dergelijk vakblad.

MEETINGS geeft de meest gunstige economische effecten voor adverteerders. Berekent u maar eens uw kosten per 1000, En vergelijk dat gerust. Terwijl u met één advertentie per editie de gehele markt bereikt.

Door middel van MeetingsGuide.nl, de servicetool van MEETINGS, heeft uw publiciteit via ons platform een extra crossmediale werking.

MEETINGS Cover

CONTACTGEGEVENS

BMG Business B.V.

Bezoekadres

Kerkenbos 10-15E

6546 BB Nijmegen

Postadres

Gelijk aan bezoekadres

Telefoon

+31 (0)24 760 06 60

E-Mail

info@brinkmanmediagroup.nl

MEETINGS

MEETINGS

MeetingsGuide

Meetings Locatie Top-500

International Conferences

Meetings Business Event

Meetings® Awards

Expotec

ExpotecGuide

EVENTS & SHOWBIZZ

MEETINGS

Events & Showbizz

Events Awards

EventsGuide

TRAVEL

TRAVEL - Business & Incentives

TravelGuide

MEETINGS AWARDS

Congres

Congrestheater

Evenementen

Teamactiviteiten

Supplier

Training

Vergader

Events Awards

Eventsbedrijven

Eventssuppliers

RANKING

Meetingssterren

BMG-Logo

©2020, Brinkman Media Group


Lid / Partner van:

icca
MPI
site
Scroll naar top