Eerdere edities van het MEETINGS

BUSINESS EVENT

Editie 7: Landgoed ISVW

(21 januari 2019)Leusden – Op Maandag 21 januari 2019 werden tijdens het MEETINGS Business Event op Landgoed ISVW de 12e MEETINGS® Awards uitgereikt. De winnaars ontvingen de prijs uit de vliegensvlugge handen van Hans Kazàn, die dit jaar niet alleen optrad als dagvoorzitter maar óók zijn persoonlijke verhaal over vallen en opstaan deed.


Groei

Het MEETINGS Business Event werd drukbezocht door afgevaardigden uit de Nederlandse en Belgische MICE-branche. Het MEETINGS Business Event werd dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Omdat deze mooie leeftijd nooit gehaald was zonder groei, was groei het overkoepelende thema van deze editie. Groei brengt ontwikkelmogelijkheden met zich mee, je rol verandert, je werk of doelgroep wordt interessanter en verandert of groeit zelfs mee. En is dat niet precies wat de winnaars en runner ups van de MEETINGS Awards de afgelopen jaren deden?


Sprekers

Internationale groeiondernemer Kees de Jong sprak over zijn ervaringen met ondernemerschap, zijn worstelingen, fouten en oplossingen. Hoe kun je beter, sneller en op een leukere manier je groeiende bedrijf leiden? “The Bottle Neck is always on top”, vergeet dus vooral niet om aan jezelf te werken!

Ook in de presentatie van Customer Service expert Maaike Vrenken speelt groei een belangrijke rol. Groeien kan niet zonder waarde(vol) te zijn en blijven, betoogt ze. Je oprecht verbinden met je klant is pure noodzaak om te overleven. Doe je voordeel met klantinformatie zoals bijvoorbeeld reviews, positief en negatief. Vind jouw ijsje, noemt ze dat.

Bij groeien hoort ook vallen en opstaan. Hans Kazàn vertelde ons in zijn zeer persoonlijke verhaal hoe hij een aantal zakelijke debacles te boven kwam en hoe hij hierna weer verder ging.


Forumdiscussie & winnaars België

Nieuw tijdens dit MEETINGS Business Event was de forumdiscussie waarbij Erik Peekel (Aaaaha! Bureau voor live communicatie) in gesprek ging met acht afgevaardigden van Convention Bureaus voor Belgische en Nederlandse steden en streken. Zij vertelden over hun aanpak wat betreft het aantrekken van congressen naar de verschillende destinaties en gaven een aantal mooie voorbeelden van succesvolle evenementen in hun stad en streek. Aanwezig op het podium waren: Monique André de la Porte (Utrecht Convention Bureau), Saskia Holterman (VisitBrabant Convention Bureau), Kirsten den Hertog (Congresregio Twente), Yvonne Hulleman (Meet In Friesland), Inge Marstboom (Visit Antwerpen), Tatos Ohan (Convention Bureau Gelderland), Kitty Onder de Linden (Congresregio Zwolle) en Veerle Peters (Antwerp Convention Bureau).


Regionale én nationale winnaars

De MEETINGS® Awards werden uitgereikt in de mooie lichte Bierens de Haan-zaal van Landgoed ISVW. De dames van GoodDay Hospitality Services zorgden voor een warme ontvangst.

Op basis van het aantal geldig uitgebrachte stemmen in de periode van 1 september 2018 tot en met 31 oktober 2018 zijn de regionale winnaars vastgesteld. Deze prijzen waren reeds bekend. De nationale winnaars zijn vastgesteld op basis van het geldig aantal uitgebrachte stemmen in de periode van 1 september 2018 tot en met 31 december 2018. De uitslagen zijn op basis van het aantal stemmen vastgesteld door Van Eldik & Van Eldik Notarissen in Malden.

Voor het eerst werden er tijdens het MBE ook Belgische winnaars uitgeroepen!


Bekijk hier een overzicht van de winnaars.


Editie 6: Heerlijkheid Mariënwaerdt

(22 januari 2018)


Maandag 22 januari 2018 werden tijdens het zesde MEETINGS Business Event op het schitterende landgoed van Heerlijkheid Mariënwaerdt de 11e MEETINGS® Awards uitgereikt. De winnaars ontvingen de prijs uit de vliegensvlugge handen van Hans Kazàn.


Het goedbezochte MEETINGS Business Event werd opgeluisterd met een aantal inspirerende sprekers uit de MICE-branche.


Zelfstandig bioloog, trainer, onderzoeker en oprichter van ApeManagement, Patrick van Veen leert ons aan de hand van zijn apencollega’s dat we onszelf best af en toe op de borst mogen slaan. Laat je oerdriften spreken! Bovendien sluit hij af met een hoopvolle boodschap: gebaseerd op onze biologische driften zullen meetings altijd fysiek blijven. ‘Vlooien’ is namelijk hoe wij relaties opbouwen!


The Party- & Eventarchitect Gebert Janssen nam ons aan de hand van verschillende voorbeelden uit zijn inmiddels ruim 25jarige loopbaan mee door zijn ervaringen met groepsgedrag. Hij laat op overtuigende wijze zien hoe groepsgedrag op een positieve manier in te zetten is om een groep in beweging te krijgen. Zijn kennis verwerkte hij in ‘The Real MICE-book’ – een compleet boek voor de MICE-professional. De hoofdredacteur van MEETINGS kreeg een van de eerste exemplaren van dit indrukwekkende verzamelwerk uitgereikt.


Op ludieke wijze laat Yvonne van der Kroft van Etiquette a la Carte de zaal aan de hand van De Grote Etiquette Quiz nadenken over etiquette. Hoe nemen we een visitekaartje aan in China? Wat kunnen we het beste aandoen aan de hand van de etiquette op een uitnodiging? Maar het allerbelangrijkste: etiquette is veel meer dan hoe hoort en hoe hoort het niet. Het gaat erom iedereen een goed gevoel te geven.


Regionale én nationale winnaars

De MEETINGS® Awards werden uitgereikt in de indrukwekkende Hooge Schuur van Heerlijkheid Mariënwaerdt. De dames van GoodDay Hospitality Services zorgden voor een warme ontvangst terwijl de videokunstenaar van Ahaaa! the Actor Factory het evenement live verwerkte tot een flitsende video die meteen aan het einde van het evenement te bekijken was.


Awards

Op basis van het aantal geldig uitgebrachte stemmen in de periode van 1 september 2017 tot en met 31 oktober 2017 zijn de regionale winnaars vastgesteld. Deze prijzen waren reeds bekend. De nationale winnaars zijn vastgesteld op basis van het geldig aantal uitgebrachte stemmen in de periode van 1 september 2017 tot en met 31 december 2017. De uitslagen zijn op basis van het aantal stemmen vastgesteld door Van Eldik & Van Eldik Notarissen in Malden.


Bekijk hier een overzicht van de winnaars.

CONTACTGEGEVENS

BMG Business B.V.

Bezoekadres

Kerkenbos 10-15E

6546 BB Nijmegen

Postadres

Gelijk aan bezoekadres

Telefoon

+31 (0)24 760 06 60

E-Mail

info@brinkmanmediagroup.nl

MEETINGS

MEETINGS

MeetingsGuide

Meetings Locatie Top-500

International Conferences

Meetings Business Event

Meetings® Awards

Expotec

ExpotecGuide

EVENTS & SHOWBIZZ

MEETINGS

Events & Showbizz

Events Awards

EventsGuide

TRAVEL

TRAVEL – Business & Incentives

TravelGuide

MEETINGS AWARDS

Congres

Congrestheater

Evenementen

Teamactiviteiten

Supplier

Training

Vergader

Events Awards

Eventsbedrijven

Eventssuppliers

RANKING

Meetingssterren

BMG-Logo

©2020, Brinkman Media Group


Lid / Partner van:

icca
MPI
site
Scroll naar top