MICE:

Lees meer over deze locatie(s):

Datum: 23 maart 2020


Crewfood en EMG richten Noodfood op

Verse Kant & Klare maaltijden voor zorgmedewerkers, hulpverleners en ouderen in Limburg

Bram Drost van Crewfood en Danny Keppels van EMG (Event Management Group) zien de noodzaak in van de waarborging van de continuïteit van verse maaltijden voor specifieke doelgroepen, tijdens deze coronacrisis. Hiervoor richten zij per direct Noodfood op. Met als doel, om in heel Limburg grootschalig verse maaltijden te bereiden en dan in eerste instantie voor hulpverleners, mensen in de zorg, overheid en ouderen. 
Bram Drost: "Normaal begint nu voor ons het evenementenseizoen, echter valt die business de komende maanden helemaal stil. Maar we kunnen nog altijd goed koken. Laten we hiermee dan ons steentje bijdragen in de bestrijding van deze crisis."
Het idee is ontstaan in Venlo, maar als snel merkte Bram Drost dat er door de gehele provincie Limburg een grote vraag is naar verse maaltijden. Daarom dat hij samen met Danny Keppels het project nu naar geheel Limburg uitbreidt. 
Danny Keppels: "We kunnen nu of maandenlang gaan lopen mokken, of elke dag vol spirit ertegen aan gaan. En ons inzetten voor de basishoefte van voedsel, van al die mensen die volop bezig zijn met dit virus te bestrijden. Zo kunnen zij weer op krachten komen om door te gaan in hun strijd. Dit willen we gaan doen vanuit vijf plekken in Limburg, om zo de hele regio te kunnen bestrijken."
Bram Drost: "Momenteel zijn we op zoek naar voedsel om te bereiden. En vervolgens zijn we uiteraard ook met overheden aan het overleggen hoe zij ons kunnen ondersteunen in financiële of logistieke zin.
Voor Bram Drost is het niet de eerste keer dat hij in crisistijden voor catering zorgt. In 2017 werd Sint-Maarten deels verwoest door orkaan Irma. Destijds vertrok hij samen met een aantal andere bedrijven naar het Caribisch gebied, om daar in een noodkeuken honderden maaltijden voor kinderen en studenten te bereiden.
Danny Keppels: "Ook particulieren kunnen dit project ondersteunen door middel van een donatie op ons platform www.noodfood.nl. Zij kunnen daar fictief maaltijden kopen, die wij dan aan hulpbehoevenden kunnen leveren."
Noodfood wil a.s. maandag de eerste maaltijden gaan verstrekken. Nu zijn al de aanvragen voor de eerste honderden maaltijden binnen. Mensen die op een bepaalde manier willen ondersteunen kunnen contact opnemen via info@noodfood.nl. Hulpbehoevenden en hulpverleners die een gezonde maaltijd wensen, kunnen ook contact opnemen via dit mailadres. 
Dit initiatief wordt ondersteund door:
Event Management Group, Crewfood, Dutch Event Masters, Quadakkers Catering & Evenementen en B-arranged
 

CONTACTGEGEVENS

BMG Business B.V.

Bezoekadres

Kerkenbos 10-15E

6546 BB Nijmegen

Postadres

Gelijk aan bezoekadres

Telefoon

+31 (0)24 760 06 60

E-Mail

info@brinkmanmediagroup.nl

MEETINGS

MEETINGS

MeetingsGuide

Meetings Locatie Top-500

International Conferences

Meetings Business Event

Meetings® Awards

Expotec

ExpotecGuide

EVENTS & SHOWBIZZ

MEETINGS

Events & Showbizz

Events Awards

EventsGuide

TRAVEL

TRAVEL - Business & Incentives

TravelGuide

MEETINGS AWARDS

Congres

Congrestheater

Evenementen

Teamactiviteiten

Supplier

Training

Vergader

Events Awards

Eventsbedrijven

Eventssuppliers

RANKING

Meetingssterren

BMG-Logo

©2020, Brinkman Media Group


Lid / Partner van:

icca
MPI
site
Scroll naar top