MICE:

Lees hier het Locatie Profiel van:

Datum: 6 februari 2020


Maastricht Convention Bureau (MCB) breidt haar netwerk uit met luxe groepsaccomodaties van Auberge de Smockelaer

Auberge de Smockelaer is per 1 februari een nieuwe partner van MCB. Auberge de Smockelaer beschikt over diverse luxe groepsaccomocaties midden in de Euregio. Vorige week werd Auberge de Smockelaer nog voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Beste Trainingslocatie van het Jaar’ door MEETINGS . MCB kondigt dan ook met trots aan dat zij Auberge de Smockelaer met hun prachtige en unieke groepsaccommodaties, per 1 februari, aan haar netwerk heeft toevoegt als nieuwe partner.

Auberge de Smockelaer is een geliefde locatie en wordt zeer gewaardeerd door de bezoekende bedrijven. Door de goede ligging, midden in de Euregio, is Auberge de Smockelaer de ideale ontmoetingsplaats om zakelijke resultaten te boeken of om een zakelijk succes te vieren. Gelegen in de unieke en groene omgeving van het Heuvelland heeft het een ontspannen karakter.

Alle accommodaties zijn als het ware grote vakantiewoningen die je als groep compleet tot je beschikking hebt. Dus geen andere gezelschappen op dat moment. Ideaal voor een bedrijf of afdeling die een soort mini-congres, training of event wil organiseren. Gasten van Auberge de Smockelaer worden volledig ontzorgd, zoals u wellicht zou verwachten in een hotel.

Jurgen Moors, Directeur MCB: “Met de toetreding van Auberge de Smockelaer als nieuwe partner, voegen wij een aantal unieke en luxe groepsaccomodaties aan ons regionaal netwerk toe. Auberge de Smockelaer sluit perfect aan bij klanten die op zoek zijn naar een unieke combinatie van gastvrijheid, comfort en een beleving. Met veel enthousiasme heet ik onze nieuwe partner De Smockelaer welkom in onze congres community."

Maurice Loo, eigenaar Auberge de Smockelaer: “Zuid-Limburg was heel goed vertegenwoordigt en viel super in de prijzen tijdens de MEETINGS awards. Veel relaties van MCB wonnen één of zelfs meerdere awards, dat geeft het MCB ongetwijfeld een super gevoel. Mij in ieder geval ook, want het betekent dat wij ons aansluiten bij een organisatie die Maastricht promoot en op de kaart zet. Uiteraard in samenwerking met een aantal parels van bedrijven in Maastricht en omstreken. Ik kijk uit naar onze samenwerking en heb er zin in - en zeker ook alle vertrouwen dat wij bij deze netwerkorganisatie thuishoren. Ook ben ik ervan overtuigt dat we de gasten die Maastricht kiezen als congres stad een mooie toegevoegde waarde kunnen leveren middels onze accommodaties.”

CONTACTGEGEVENS

BMG Business B.V.

Bezoekadres

Kerkenbos 10-15E

6546 BB Nijmegen

Postadres

Gelijk aan bezoekadres

Telefoon

+31 (0)24 760 06 60

E-Mail

info@brinkmanmediagroup.nl

MEETINGS

MEETINGS

MeetingsGuide

Meetings Locatie Top-500

International Conferences

Meetings Business Event

Meetings® Awards

Expotec

ExpotecGuide

EVENTS & SHOWBIZZ

MEETINGS

Events & Showbizz

Events Awards

EventsGuide

TRAVEL

TRAVEL - Business & Incentives

TravelGuide

MEETINGS AWARDS

Congres

Congrestheater

Evenementen

Teamactiviteiten

Supplier

Training

Vergader

Events Awards

Eventsbedrijven

Eventssuppliers

RANKING

Meetingssterren

BMG-Logo

©2020, Brinkman Media Group


Lid / Partner van:

icca
MPI
site
Scroll naar top