MICE:


Datum: 20 december 2019


Overname MY Productions

Technisch producent Unlimited Productions BV uit Breda, neemt per 1 Januari 2020 MY Productions uit Haarlem over.

MY Productions, het technisch productiekantoor opgericht door eigenaren Mart en Yvonne Pos, is al meer dan 25 jaar actief binnen de evenementenbranche. Het team van MY Productions heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan diverse mooie projecten, waaronder de Rotterdamse Wereldhavendagen, Nederlandse Veteranendag, Masters of LXRY maar ook personeelsfeesten van bijvoorbeeld Tommy Hilfiger, KPN, Unique en V&D.

Olivier Monod de Froideville, CCO van Unlimited Productions vertelt: “Wij zijn zeer verheugd met de overname van MY Productions. Deze overname past goed bij de groeiambitie van Unlimited Productions en de projecten van MY Productions passen naadloos in onze operatie. Wij kennen Mart en Yvonne al geruime tijd en hebben in het verleden hun producties ook al regelmatig technisch mogen ondersteunen. Toen wij dus benaderd werden om over deze overname te praten waren wij direct enthousiast. Wij zijn dan ook zeer verheugd ons team en onze projectagenda uit te kunnen breiden met die van MY Productions.”

Mart van MY Productions over de overname: “Na 25 schitterende jaren en net zo schitterende projecten van Red Bull Air Race tot Volvo Ocean Race en van privé-feest tot festival, kwam er voor Yvonne en mij een tijd om het wat rustiger aan te gaan doen en afscheid te nemen van het hectische vak technische productie. In Unlimited Productions hebben wij de ideale overnamekandidaat gevonden waarmee de projecten en het team van MY Productions op een minstens zo goede wijze voortgezet kunnen worden. Ook wij zijn dan zeer verheugd dat op deze manier het door ons opgebouwde werk voortgezet kan worden met de overname door Unlimited Productions.”

De projecten van MY Productions en het team zullen geïntegreerd worden in de operatie van Unlimited Productions en ook onder die naam uitgevoerd worden. De naam MY Productions zal dan ook niet verder voortgezet worden.

Mart en Yvonne Pos zullen zelf afscheid nemen van het bedrijf. Zij zullen zeker niet stil gaan zitten en wij wensen ze dan ook heel veel succes met de verdere toekomst.

CONTACTGEGEVENS

BMG Business B.V.

Bezoekadres

Kerkenbos 10-15E

6546 BB Nijmegen

Postadres

Gelijk aan bezoekadres

Telefoon

+31 (0)24 760 06 60

E-Mail

info@brinkmanmediagroup.nl

MEETINGS

MEETINGS

MeetingsGuide

Meetings Locatie Top-500

International Conferences

Meetings Business Event

Meetings® Awards

Expotec

ExpotecGuide

EVENTS & SHOWBIZZ

MEETINGS

Events & Showbizz

Events Awards

EventsGuide

TRAVEL

TRAVEL - Business & Incentives

TravelGuide

MEETINGS AWARDS

Congres

Congrestheater

Evenementen

Teamactiviteiten

Supplier

Training

Vergader

Events Awards

Eventsbedrijven

Eventssuppliers

RANKING

Meetingssterren

BMG-Logo

©2020, Brinkman Media Group


Lid / Partner van:

icca
MPI
site
Scroll naar top