MICE:

Lees hier het Locatie Profiel van:

Datum: 10 december 2019


Sione Götte benoemd tot COO Hotel Derlon

Per 1 januari 2020 keert Sione Götte, in de functie van Chief Operations Officer, terug naar Maastricht. Dit is door Edward Lemmens, Algemeen Directeur / CFO van Xelat Recrea B.V. (de moedermaatschappij van het Derlon Hotel), bekend gemaakt. Voor deze aanstelling, bekleedde zij eerder de functie van General Manager bij het Derlon Hotel in Maastricht.

Sione Götte zal naast Derlon Hotel Maastricht eveneens als COO verbonden worden aan het te openen vijfsterrenhotel in het voormalige LIOF-pand, gelegen aan de Boschstraat in Maastricht. Grand Hotel Maastricht, waarvan de bouw begin volgend jaar van start gaat wordt een luxueus hotel met 55 kamers-en-suites, meerdere salons, restaurant en een schoonheidssalon. Edward Lemmens: “de ruime (internationale) ervaring van Sione Götte in de hotelsector, in combinatie met haar strategische visie en kwaliteiten op het gebied van leiderschap en teammanagement, zijn bepalend geweest voor deze keuze. Met deze benoeming beogen wij samen de groei van deze twee prachtige bedrijven verder te stimuleren”. “Met de bouw van Grand Hotel Maastricht zal er een nieuwe fase in het strategisch plan aanbreken waar ik mij met vastberadenheid, verantwoordelijkheid en volledige inzet voor de onderneming, haar aandeelhouders en werknemers op zal toeleggen”, aldus Götte.

Derlon Hotel Maastricht
In 2020 bestaat Derlon Hotel Maastricht 150 jaar en is gelegen aan het romantische O.L. Vrouweplein. Het beschikt over 50 kamers & suites, restaurant, champagnelounge, terras, museumkelder Via Belgica.

CONTACTGEGEVENS

BMG Business B.V.

Bezoekadres

Kerkenbos 10-15E

6546 BB Nijmegen

Postadres

Gelijk aan bezoekadres

Telefoon

+31 (0)24 760 06 60

E-Mail

info@brinkmanmediagroup.nl

MEETINGS

MEETINGS

MeetingsGuide

Meetings Locatie Top-500

International Conferences

Meetings Business Event

Meetings® Awards

Expotec

ExpotecGuide

EVENTS & SHOWBIZZ

MEETINGS

Events & Showbizz

Events Awards

EventsGuide

TRAVEL

TRAVEL - Business & Incentives

TravelGuide

MEETINGS AWARDS

Congres

Congrestheater

Evenementen

Teamactiviteiten

Supplier

Training

Vergader

Events Awards

Eventsbedrijven

Eventssuppliers

RANKING

Meetingssterren

BMG-Logo

©2020, Brinkman Media Group


Lid / Partner van:

icca
MPI
site
Scroll naar top